fotozoektochten
facebook ACV Oost-Vlaanderen
Twitter ACV Oost-Vlaanderen
Website ACV Oost-Vlaanderen
fotozoektochten SZ
shutterstock_1208458780

Doe een zoektocht over sociale zekerheid en win!


ACV Oost-Vlaanderen organiseert in 11 Oost-Vlaamse steden en gemeenten een zoektocht over de sociale zekerheid. Installeer de app en trek met je gezin of je vereniging op pad. Misschien win jij wel één van de geweldige prijzen?

De sociale zekerheid vierde eind 2019 zijn 75ste verjaardag. Dat ging vrij onopgemerkt voorbij. Net na de Tweede Wereldoorlog besliste de regering op aangeven van de werkgevers- en werknemersorganisaties om een sociaal vangnet op te richten dat we tot vandaag als uniek systeem in de wereld kennen.
Sindsdien is elke burger In België aangesloten bij de sociale zekerheid. 


Nu heel wat mensen door corona hun vakantie dicht bij huis zullen doorbrengen, stippelde het ACV elf zoektochten uit in de provincie. Wie deelneemt krijgt onderweg vragen voorgeschoteld over de sociale zekerheid. 

Er zijn tien wandelzoektochten en één fietszoektocht. Een app die je op de smartphone kan downloaden, toont je de weg en stelt je op bepaalde plaatsen een vraag. Je kan aan de zoektochten deelnemen tussen 1 juli 2020 en 16 mei 2021. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een gratis springkasteel op je feest of een weekend voor vier aan zee of in de Ardennen.


Alle info vind je via het menu op deze website.